Siirry sisältöön

Referenssit

TilaCenterin rakentamat kohteet

Nokian Kolmenkulmaan tammikuussa 2022 valmistunut, korkealaatuinen 1450m² monitoimirakennus sijaitsee Kolmenkulman ABC:n lähistöllä ja tarjoaa loistavat logistiset kulkuyhteydet suoraan Tampereen ohitustielle. Kohde on tällä hetkellä vuokrattu.

TilaCenter -toimitilojen vuonna 2020 rakentama monitoimihalli Tampereen Huppionmäen teollisuusalueella, osoitteessa Huppionmäenkatu 7, koostuu seitsemästä kompaktista toimitilasta. Kohde on vuokrattuna.

TilaCenter -toimitilojen vuonna 2018 rakentama monitoimihalli Huppionmäen teollisuusalueella, osoitteessa Huppionmäenkatu 5, koostuu kahdeksasta kompaktista toimitilasta.

Tampereen Kauppakamarilehden juttu: TilaCenter rakentaa älykkäitä toimitiloja Hervantaan

Kohde on vuokrattu.

TilaCenterin toteuttamat kehityskohteet

Tampereen Ruskon teollisuusalueella sijaitseva 1170m² teollisuus -/tuotantorakennus tarjoaa hinta -laatusuhteeltaan erinomaista hallitilaa yrityskäyttöön. Logistisesti hyvä sijainti takaa nopean pääsyn sekä Tampereen keskustaan että myös Helsingin moottoritielle.

Kohde on saneerattu täysin vuoden 2021 aikana ja on nyt vuokrattu. Katso alta myös miltä kohde näytti ennen saneerausta!

Kohde valmiina

Kohde ennen saneerausta

VT9:n ja Kangasalantien risteyksessä sijaitseva 2300m² teollisuushalli saneerattiin Flowplus Oy:n käyttöön vuosien 2021-2022 aikana. Saneerauksessa uudistettiin kiinteistön piha-alueet pohja, -asfaltointi -ja viemäritöineen, julkisivu muutettiin kokonaisuudesssaan,  sähköliittymä ja sähkökaapelointi uusittiin lähes kokonaan, ilmanvaihto ja lämmitysjärjestelmä muutettiin lämmöntalteenoton avulla lähes omavaraiseksi sekä sisälle rakennettiin uutta toimisto -ja sosiaalitilaa sekä kunnostettiin vanhat tilat. Kohteen ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus parani merkittävästi.

Kohde on käyttöönotettu ja vuokrattu teollisuuskäyttöön.

Kohde valmiina

Projektikuvia

Kirkkonummen Jorvaksessa sijaitseva logistiikka- ja teollisuusrakennus saneerattiin kokonaisvaltaisesti vuoden 2022 aikana. Kohde sijaitsee vain 1km Kehä III:sta. Tontti on poikkeuksellisen iso ja tarjoaa hyvät logistisen mahdollisuudet.

Kohde on vuokrattu.

TilaCenterin muut kohteet

Pirkkalan Jasperintiellä sijaitseva 2015 rakennettu 1450m² toimitila on vuokrattu pitkällä vuokrasopimuksella ja alivuokrattuna mm. padeltoimintaan.

 

 

Kankaanpäässä sijaitsevat 700m² teollisuushalli on vuokrattuna paikkakunnan pitkäaikaiselle rengasliikkeelle.

Tuusulan Hiekkakuopantiellä sijaitseva 1613m² kokoinen varastohalli/tuotantohalli on tällä hetkellä vuokrattu.